Hoi!

Ik ben Helena.

In 2014 ben ik begonnen met Crafty Fun als webshop met hobbymaterialen en creatieve kinderworkshops op de camping. Dit heb de afgelopen jaren met plezier gedaan! Echter ging het kriebelen om vernieuwing toe te passen en andere dingen uit te gaan proberen.

Daarom kwam er in 2019 babykleding en accessoires bij. Ik wil jullie via Crafty Fun producten aanbieden om zelf creatief bezig te kunnen zijn, cadeau's om weg te geven en creatieve inspiratie voor nieuwe knutselideeën. Anno 2022 zijn de knutselproducten uit het assortiment. En blijf ik tot juni op evenmenten staan voor de verkoop van babykleding.

 

 

 

 

Als mama van twee zoons probeer ik hun peuter/kleuterjaren bewust mee te maken. Hierdoor heb ik gekozen mijn werk voornamelijk vanuit huis te doen, zodat ik deze zelf kan indelen qua tijd. Het genieten van de kleine dingen is iets waar ik me bewust van wil zijn elke dag.

Creatief bezig zijn vind ik van kleins af aan ontzettend leuk en ontstpannend. De uitdaging is nu vaak alleen de tijd ervoor te vinden... Maar als jullie op social media ons volgen zal je zien wat er nieuw is of binnenkort komt.

 

 

 

 

 

Kortom ik bruist van de inspiratie en die willen we graag met jullie delen.

Veel plezier op mijn site!

 

Liefs,

Helena

 

We zien ook graag op een markt of braderie. Zie voor meer informatie facebook evenementen.

Copyright © 2019 MrL0co & Crafty Fun. All rights reserved.